Print din struktur i Mobilize Me

For at printe din struktur skal du logge ind i Mobilize Me på din computer via en Chrome-browser. Det kan du gøre via dette link. Sidder du med en iPad, kan du logge ind i Mobilize Me via Chrome-browser og printe derfra.

Når du har planlagt en dag med aktiviteter, er du klar til at printe:

Tryk på 'Print' ved siden af 'Godkend' og der åbnes en ny fane med siden til udprint. Her kan du se den valgte dags dato, brugerens navn og de godkendte aktiviteter:

Du kan nu printe via din browser. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne og vælg derefter 'Udskriv":

Så er der kun tilbage og trykke på 'Udskriv'. Bemærk at du kan vælge mellem Portrait og Landscape:

God fornøjelse :)