Har du også svært ved at høre, hvad stemmen siger, når du bruger oplæseren i LiMo, så skal du læse videre her.

På iOS-enheder (iPhone/iPad) er det muligt at gå ind og ændre i, hvilken stemme du ønsker skal læse teksten højt. Vi anbefaler at du bruger "Sara (forbedret)", hvilket giver det bedste og mest naturlige resultat.

For at ændre talesyntesen skal du gå ind i følgende:

Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Tale > Stemmer > Dansk > Sara > Vælg "Sara (forbedret)"

Har du ikke hentet den forbedrede udgave af "Sara", skal du trykke på ikonet med den lille sky. Når du har hentet udgaven ned, skal du trykke på "Sara (forbedret)" for at vælge den.

Driller det eller har du nogen spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på support@mobilize-me.com.

Med venlig hilsen

Team Mobilize Me