Apple har i deres devices indlagt voice over som en standard service. Den skal bare aktiveres og så kan man få læst teksten op inde i apps, som Mobilize Me og PlaNet.

Sådan gør du: (Se evt. billeder nedenfor)

1. Vælg "indstillinger" og tryk på "generelt"
  2. Vælg "tilgængelighed"
  3. Slå "Voice over" til
  4. Gå tilbage til "tilgængelighed" og scroll ned. Vælg "Tilgængelighedsgenvej" nederst og sæt flueben ud fra "VoiceOver".
  5. Voila.. Nu kan du få tekst læst op!

Sådan fungerer det:

• når du finder noget tekst du ønsker at få læst op, trykker du på iPad'ens lille runde "hjem" knap 3 gange - derved aktiverer du "læs op" funktionen.
  • tryk nu på teksten du ønsker at få læst op og iPad'en vil gøre det.
  • tryk på "hjem" knappen 3 gange, for at deaktivere "læs op" funktionen igen, sådan at du igen kan navigere rundt i app'en.