Du kan bruge din smartphone, tablet eller din PC eller MAC til at logge ind på PlaNet.

Smartphone og tablet:

1. Hent PlaNet app'en i Google Play eller App Store ved at søge på "PlaNet arosii".
  2. Indtaste dit brugernavn og kodeord, som du har fået på mail ved tilmeldelse til prøvelicens eller ved køb på webshop

PC eller MAC:

1. Du skal åbne https://planet.arosii.com i Google Chrome
  2. Indtaste dit brugernavn og kodeord, som du har fået på mail ved tilmeldelse til prøvelicens eller ved køb på webshop