De første 30 dage er Mobilize Me gratis, hvis du tilmelder dig et prøveabonnement. Derefter koster det 100 kr. om måneden for en familielicens. Her kan du tilknytte alle de personer, du har lyst til - både brugere og støttepersoner - inklusiv i prisen. Derudover dækker prisen løbende opdateringer af app'en og adgang til online og telefonisk support.

Det er også muligt at købe Mobilize Me som en livstidslicens. Her betaler du et engangsbeløb og har efterfølgende adgang til værktøjet på livstid. Ansøger du Mobilize Me som hjælpemiddel, giver vi dig gode råd til ansøgningen på vores hjememside.

For institutioner gælder andre priser og vilkår, hvilket du også kan læse mere om på hjemmesiden.

Læs mere om Mobilize Me og tilmeld dig en gratis prøvelicens her eller køb Mobilize Me direkte i vores webshop.